Jun 21, 2010

::damn it::

mood stdy da xde....siyes da xde wpon aku x exam pape lg...
balek2 mkn bkk fb...
dpt tau leah ngn kak ila x same bilik sem dpn...
ida pon x same bilik ngn rum8 sem lepas...
shit!!!!!!! **mncarut, maaf**

aku dpt rase aku x same bilik ngn rum8 aku...
tp aku x sure lg sbb x cek lg...
sbb pe ak rase gitu::
-leah ngn ida kantoi setinggan mase sotsem nih...so...aku pn tekantoi ok....mmg aku nk mencarot je kalo jap lg aku dpt tau aku x same bilek ngn mursyid...ni pon hati da panas...baeklah...aku da pk mcm2....faz ngn pika masih sebilik sbb x de rekod pape...n aku nak tau sape lg still sebilik tnpe rekod pape...kalo aku tau diorg masih sebilik, sah...aku akan dipisahkan dr mursyid....gler2..aku xnak rum8 lain...gler2...aku suke mrsyid sbb dy ngn aku same...x suke sepah2...x suke smpah...x suke semak...x suke berselerak....tp kalo spnjang tahun aku dpt rum8 yang suke bersepah, brg besepai2, aku rela mntak flatlet....**SHITTTTTT!!!**

aku nk exam...sory....tp ati da panas tetiber....

4 org bkate2:

anna the orange....... said...

sorry!!!!!!!!!!!!

impish_yatie said...

oi!!kantoi setinggan tu pe??=P

w.@.W.a said...

setinggan tuh bwk org len masok tnpe berdftar

impish_yatie said...

ooo..yeke???bile yg ko kntoi stinggn ni???time aku tdo sne ke???huhuhu