Apr 5, 2011

::HEPI BESDAY TO ME::

im 21st now...

alhamdulillah, syukur kerana masih bernafas dan masih dipnjgkan umur shgga hari ini...da 21 tahun rupanya...sekejap nye masa berlalu...mcm2 kngn pahit manis ak da lalui...sgt2 mengajar ak erti kehidupan

terima kasih utk semua ucapan dari family, dr buah hati , dr kawan2 dan dari sape2 pon..tq sooo much...terima kasih kerana mendoakan diri ini...buat ak gembira dan wat ak sntiasa rindukan korg...

utk mariners sygs, tq for besday party in advance last two days...really2 appreciate it n i love u all...no word can describe how much i'll mizz u guys after this...u make my day n always b my side...thank a lot...

utk ibu n ayah, terima kasih da membesokan diri yg dulu kecik dan skrg beso jgn cerita...selalu tunaikan permintaan along dan sntiasa wat along bahagia...terima kasih kerana da mngeluarkan duet yg sgt byk utk diri ini...along janji along akan balas semua jasa ibu dan ayah...along syg ibu dan ayah..

b..ucapan b sgt2 wat ayg tacing...u always in my heart dear...ape pon yg jadi, kite usaha utk sama2 pertahankan hbgn kita dan andai ada jodoh di antara kita, ayg akan sntiasa membahagiakan b dan sentiasa bersama b utk selamanya...i love u sayang....

HEPI BESDAY TO ME
HEPI BESDAY TO ME
HEPI BESDAY TO ME
HEPI BESDAY TO ME

3 org bkate2:

misswe3tlady_90 said...

nyanyi je??kek mane?

impish_yatie said...

sygku..maaf la xdapat wish kamu semalam. aku ketiadaan kredit + ewan tak bagi bukak fb sebab 3hari berderet ni aku ade test. ampun sangat2. aku windu ko weh. baru aku pasan, kite xpenah clebrte bufday sme2 kn???huhhu..sedey plak tbe2. maaf ye syg. mish u so much. jage diri elok2 ye. aku selalu doakn ko berjaya dunia dan akhrat. love u so much deary..;) xoxo <3

w.@.W.a said...

ika:: da dpt kek dr ko...hehe

yati:: its ok syg...ko wish ni pon da wat ak hepi da..xde pe yg perlu dimaafkan..ko x wat salah pon....ak sygko jgk...sgt2...muahhh ;)